Annons
AnnonsSmith’s rosebud salvePå kvällen innan jag går och lägger mig smörjer jag in läpparna med Rosebud, en universalsalva som kan användas på spruckna nagelband, självsprickor, läppar och liknande. Jag är inte förtjust i doften av ros, men salvan gör verkligen ett bra jobb och då känns doften inte så där superviktig trots allt. Själva burken är ju urtjusig också, gammaldags och fin! Som jag nämnde ovan använder jag salvan på läpparna, och om man lägger ett generöst lager får man förutom ett bra skydd en glossig finish också, men utan den där klibbiga känslan. Bra för mig som ofta väljer bort läppglans av just den anledningen.

Du kan köpa Smiths’ rosebud salve hos allice.se, ordinarie pris är 89 kronor men nu när jag gick in på webshopen såg jag att den säljs för 62 kronor.

English:
Before I go to bed at night I apply Smith’s rosebud salve on my lips. Its a salve that can be used on cuticles, lips and other areas that tends to get dry. I’m not a big fan of the scent of rose, but the product does a great job so the scent isn’t that important to be honest. As I mentioned earlier I use it on my lips and if you apply a generous layer you get a nice and glossy finish but without that sticky feeling you often get from a lipgloss.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/min-sminkforvaring/