Annons
AnnonsSmokeyIdag när jag gick igenom mina bilder hittade jag denna sotning som jag gjorde för ett par veckor sedan, hade glömt att publicera den här i bloggen men jag lägger upp den nu istället!

Anledningen till att det är en närbild där jag inte har någon mascara på fransarna beror på att jag testade en ny mascara den dagen som tyvärr visade sig vara allt annat än bra, och som tur var hade jag knäppt en bild där jag inte hade någon mascara så jag visar den också.

English:
I did this makeup look for a couple of weeks ago but I forgot to show it to you so I’m posting it today instead! I used a new mascara that I didn’t like at all, and that why I show you two close up pictures. One with mascara and one without.

Used products:
Face
Make up for ever HD foundation
FACE stockholm matt foundation ”White”
Benecos blush ”Rose”
Wet n Wild cover all concealer palette
Make up store blothing powder
Eyebrows
IsaDora Eyebrow pencil with brush ”Light brown”
Eyes
IsaDora cream mousse eyeshadow ”30 Galaxy” & ”32 Stardust”
Eye of horus natural eye pencil ”Black”
Make up store microshadow ”Pollution”
Make up store rotating mascara
Lips
IsaDora moisturizing lipgloss ”Angora Pink”

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lumene-sensitive-touch-comforting-night-cream/