Annons
AnnonsSmokey cat eyes


888999
Här är makeupen jag bar igår! Jag hade lite bråttom och skulle hinna med ett tåg, så jag hann bara fota närbilder av ögonen. Den här ögonmejken är verkligen klockren när jag har ont om tid, jag hatar att sminka mig fort men den här looken kräver varken mycket produkter eller tid. En svart kajalpenna som jag suddar ut lite, en svart skugga ovanpå och en hudfärgad med skimmer runt de svarta kanterna. Lite mascara på det, sedan är det klart!

Products:
Too faced shadow insurance
MAC eye pencil ”Feline”
Emite eyeshadow ”Dams”
Make up store microshadow ”Muffin”
Sheer Cover Lenghtening mascara + Fibers

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/bloggvisning-hos-the-body-shop-2/