Annons
AnnonsSnabbt och enkeltNär jag har ont om tid fokuserar jag på en snygg bas och ifyllda ögonbryn, och i detta fall en färg på läpparna också. Snabbt, enkelt och superfräscht! Inte den mest kreativa sminkning du sett kanske, men ibland behövs det faktiskt inte så mycket mer än så här.

English:
When I’m running out of time but want to put some makeup on my face I go for a flawless base, defined eyebrows and a soft color on the lips. Not the most creative makeup look you’ve seen, but sometimes you actually don’t need more makeup than this.

Used products:
Face
Lumene beauty base dark under eye concealer
Too Faced skin-balancing flexible coverage foundation ”Vanilla Creme”
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Brunette”
Lips
NYX Soft matte lip cream ”Milan”

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-eyephoria/