Annons
AnnonsSo BerryHär är jag och mina ljusa bryn! Jag blekte dem igår och måste säga att det faktiskt blev läckert ihop med denna sminkning. Jag gjorde en ganska ”skitig” men cool sotning idag som jag skuggat in mot näsan kombinerat med ljusa bryn och röda läppar. Inget som faller alla i smaken kanske, men jag tycker det är coolt. Lite fulsnyggt!

Läppstiftet är nyfunnen kärlek från Lumene som heter So Berry, otroligt fint!

English:
Here’s my bleached brows! I bleached them yesterday and I think it looks fierce combined with this makeup. I did a quite messy but cool smokey eye combined with red lips and light brows. The lipstick is from Lumene and a new favorite of mine.

Used products:
Face
IsaDora High Performance Foundation
FACE matt foundation ”White”
IsaDora velvet Touch Compact Powder ”10 sheer transparent”
Wet n Wild cover all concealer palette
Make Up Store blush ”Sugarpink”
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”ash blonde”
Eyes
Too Faced Shadow insurance
MAC eyeshadow ”Satin Taupe”
MAC eyeshadow palette All Woman
Make Up Store eye pencil ”Chocolate cheesecake”
Eye of Horus Natural smokey eye pencil ”Black”
Lumene Raspberry Miracle mascara ”Midnight black”
Lips
Lumene Raspberry Miracle lipstick ”So Berry”

TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/dagens-shopping-anastasia-brow-wiz/