Annons
AnnonsSoft cut crease


makeup lookmakeup look1makeuo look2produkter
När du läser det här sitter jag förmodligen på ett tåg på väg till Köpenhamn (tidsinställda inlägg = bäst) men jag tänkte visa hur jag såg ut igår! Jag har kommit in i någon slags glitterperiod nu så igår gjorde jag tvärtom och körde neutrala färger på både ögon och läppar för att balansera upp det hela lite grann.

Annons

English:
I am probably on a train on my way to Copenhagen in Denmark when you are reading this, but I just wanted to check in and show you the makeup I wore yesterday! Soft and neutral shades. Classic and pretty.

Used products
Face
Dolce & Gabbana Perfect matte liquid foundation ”Classic 60”
NYX HD concealer Wand ”Porcelain”
Youngblood Mineral rice setting powder
MAC Blush ”Harmony”
Eyebrows
Anastasia Brow Powder Duo ”Medium Brown”
Eyes
Too Faced shadow insurance
MAC Eyeshadow ”Satin Taupe”
MAC Eyeshadow ”Vanilla”
Emite eyeshadow ”Dams”
IsaDora inliner kajal ”Satin white”
Bobbi Brown long-wear gel eyeliner
Chanel inimitable mascara
Lips
YSL Rouge Volupté ”1”

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-782-flip-flop/