Annons
AnnonsSoft pink
Igår kväll provade jag en av mina nya ögonskuggor från MAC. Jag använde en lampa som ljuskälla när jag tog bilderna ovan, det är jäkligt svårt att visa skuggans rätta jag utan dagsljus. Jag tror att det får bli en liknande makeup till nyår, men då lägger jag till ytterligare en färg och mer glitter!

English:
Here’s a soft pink makeup look! I’ve used one of my new pressed pigments by MAC. I think that I’m going to do a similar makeup look for new year’s eve next week.

Used products:
Face
Oriflame everlasting foundation ”Porcelain”
Make up store wonder powder ”Sinai”
MAC blush ”Harmony”
Eyes
Make up store high tech lighter ”Platina”
MAC eyeshadow ”Mystery”
MAC crushed metallic pigment ”Maribu”
IsaDora colorful eyeliner ”Black”
Make up store glitter ”Nova”
Ardell false eyelashes #116
Eye of horus natural mascara
Lips
MAC lip pencil ”Stone”
Make up store lipstick ”Redwood”
Eyebrows
Oriflame brow kit

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-guilty-passions-sweetly-smoky/