Annons
AnnonsSorterar


just nu
Här kommer en liten uppdatering från mig mitt bland flyttkartonger och lådor. Idag har jag fått en hel del gjort, har packat upp det mesta av mina beautyprylar. Jag har sorterat både sminket och nagellacken som har legat huller om buller i olika lådor sedan mitten av december. Det känns så skönt att äntligen ha dem i ordning även om allt inte är uppackat ännu. Jag kommer att lägga upp sminkningar, recensioner och manikyrer som vanligt snart igen, det har varit lite fullt upp senaste veckan bara.

Annons

English:
This is what I’m up to at the moment. I’m organizing my makeup and nail polishes, I’m not done yet but it’s not too much left!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/gwen-stefani-for-opi-2/