Annons
AnnonsStockholmNu packar jag väskorna igen, idag flyttar jag till Stockholm! På måndag påbörjar jag min utbildning till makeupartist hos IMC, jag har velat göra det i flera år och nu är det äntligen dags. Jag har laddat upp med några inlägg så bloggen inte står stilla under flytten.

English:
I’m moving to Stockholm tomorrow! I’m packing my bags at the moment and it’s so exciting. Next week I’m starting my education to become a makeup artist, yay!

TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/dolce-gabbana-passion-duo-fusion-lipstick/