Annons
AnnonsStrassEtt väldigt enkelt och snabbt sätt att piffa till sin makeup är att lägga till lite strasstenar! Superfint att ha ovanpå din eyeliner, under ögat, under brynet, längs hela fransraden… Ja, bara fantasin sätter gränserna. Du fäster dem enkelt med ögonfranslim, jag använder DUO adhesive clear som finns att köpa hos till exempel Kicks och Åhlens för en hundralapp. Strasstenarna på bilden heter Universal och kommer från Make up store.

English:
A fast and easy way to take your makeup to the next level is to apply strazz! You can use them in so many ways and you easily apply them using eyelash adhesive. I use DUO adhesive clear. The strazz stones in the picture are from Make up store and they’re called ”Universal”.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/enigma/