Annons
AnnonsStrawberry DaiquriJag testade att måla läpparna rosa till den här sminkningen jag lade upp för några dagar sedan, och så här blev det! Jag som är en sucker för färg föredrar rosa läppar till en sminkning som denna. Vad föredrar du?

Läppennan kommer från Make Up Store‘s nya vårlook Cocktail och heter Strawberry Daiquri.

English:
I added a pink color to my lips on this makeup look that I showed you for a couple of days ago. I prefer the look with a bright lip like this, I love color. What do you prefer to this look? Nude or bright lips? On the pictures above I’ve used the lip pencil Strawberry Daiwuri from Make Up Store‘s spring look Cocktail.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/packning/