Annons
AnnonsSuperwomanIdag hade jag en sminkning i huvudet med eyelinervingar i massor av färger, men när jag satte mig vid sminkbordet kändes det inte alls rätt längre så då blev det något annat. Vad ska vi kalla sminkningen? Jag tänker på superwoman!

English:
Today I had a makeup look in my mind with lots of eyeliner wings in different colors,  but when I did my makeup it didn’t felt right anymore so I ended up with something else. What should we call this makeup look? Superwoman?

Used products:
Face
Illamasqua skin base foundation ”White”
MAC mineralize foundation ”NC15”
MUS Cover all mix
IsaDora velvet touch compact powder
MAC studio Fix powder plus foundation C5.5 (for shading)
Eyebrows
MAC eyeshadow ”Copperplate”
MAC eyeshadow ”Mystery”
Eyes
MUS High tech lighter ”Venus”
MAC eyeshadow ”Freshwater”
MUS eyedust ”Sight”
MUS blush ”East”
MUS lip pencil ”Russian”
MUS lash art ”Elegant”
Lips
MUS lip pencil ”Russian”

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/essie-neons-2013-dj-play-that-song/