Annons
Annons



Swatches: Eyephoria White Diamonds & Aquatic



IsaDora Eyephoria 01 White Diamonds, 19 Aquatic

Inför sommaren 2013 har IsaDora tagit fram två helt nya nyanser av deras Eyephoria-ögonskuggor som lanserades tidigare i år. Då skrev jag att Eyephoria är deras hittills bästa sminkprodukt i år, och det håller jag fortfarande fast vid. Välpigmenterad, metallisk, krämig och prisvärd! White Diamonds är benvit och på mig som är blek fungerar den utmärkt som highlighter. Jag tycker att Aquatic är mer stålbå än havsblå – en stark nyans men samtidigt dämpad som jag tror kommer bli poppis i sommar men även fram i höst.

Eyephoria kostar 119 kronor styck.

English:
For the summer IsaDora are launching two new colors of their popular Eyephoria eyeshadows. Here is my first blog post where you can see swatches of the previous shades. I love Eyephoria – they are super pigmented, metallic and creamy. The new color White diamonds is an off white and looks great as a highlighter on my fair skin, and Aquatic is a steel blue shade which is bright without being too strong.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!



ARKIV



Annons




Annons

Laddar http://frida.chic.se/yesterdays-makeup-look-2/