Annons
AnnonsSwatches: Make Up Store Eyedust ”Blue Moon”Här är ytterligare en av produkterna som ingår i Make Up Stores vårlook Cocktail: Eyedust Blue Moon. Det är en blå skugga med finmalet silverskimmer. Inte särskilt unik, men fin! Den ser ganska mörk ut i burken men på huden blir den betydligt ljusare. Jag har som vanligt swatchat på bar hud utan primer och Blue Moon är rik på pigment.

Många tycker det är ganska svårt att jobba med eyedusts, men om du jobbar in skuggan i en borste ordentligt genom att gnugga den mot ovansidan av handen (eller i locket) brukar det gå lättare. Blue Moon kostar 135 kronor och finns i butik nu.

English:
Here’s another product from Make Up Store‘s spring look Cocktail: Eyedust Blue Moon. It looks darker in the jar but comes out lighter on the skin. I’ve swatched on my skin without a primer (as I always do) and Blue Moon is very nice and pigmented. In stores now!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/show-off/