Annons
AnnonsSwatches: Make Up Store Microshadows


dwattDet var en del som var nyfikna på Make Up Stores nya skuggor, så här har du swatches! Den nya formulan är mindre smulig och mer krämig än tidigare, vilket jag gillar. Bläddra ner för swatches!

swatchesLife, Future, History

Mina två favoriter är Life och Future. Formulan på dessa två glider på huden mycket snyggare medan den gröna blir lite fläckig. Vilken av dessa gillar du bäst? De finns i butik nu tillsammans med de övriga produkterna ur looken Story. Alla produkter ur looken kan du läsa mer om i det här blogginlägget.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/makiash-fresh-plum-blush/