Annons
AnnonsSwatches: Maybelline The Nudes Palette


the nudesthe nudess
Nu har Maybellines skuggpalett The Nudes funnits ute i butikerna ett tag och det är på tiden att du som inte sett den får kika på lite tydligare bilder och swatches. Jag smygbloggade om den för ett par månader sedan, men nu har som sagt paletten landat i butik. Vill du veta mer om den är det bara att bläddra vidare!

paleswatch1
Swatches på de sex skuggorna från övre raden

ttswatch2Swatches på de sex skuggorna från nedre raden

Som du ser innehåller The Nudes både matta och skimriga skuggor vilket är toppen då det gör att du kan skapa alla möjliga makeuper med hjälp av paletten. På baksidan av den hittar du även små guider som visar vilka skuggor du kan kombinera om du behöver lite tips och inspiration, smart va? Jag tycker att de skimriga skuggorna är de som är bäst men det är inget fel på de matta heller.

Kostar 169 kronor.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/video-produktnyheter-infor-sommaren/