Annons
AnnonsSwedish Beauty & Cosmetics Awards


mask
Imorgon är det äntligen dags för Swedish Beauty & Cosmetics Awards där det delas ut priser till skönhetsprodukter inom olika kategorier. Det delas även ut pris till årets skönhetsblogg, jag är tyvärr inte nominerad men jag kommer vara på plats för att heja på mina fina bloggvänner! Det är lite maskeradtema och just nu sitter jag och pimpar min mask. Kan du gissa färgerna? Jag visar upp hela looken här i bloggen imorgon.

English:
Tomorrow it’s finally time for The Swedish Beauty & Cosmetics Awards! The theme for the evening is masquerade, and I’m creating my own mask as we speak. Can you guess the colours? I’ll show you the full look tomorrow.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-forest/