Annons
AnnonsTelefonsladdar till håret? Invisibobble


invisibobblehairr
Jag misstänker att de flesta redan känner till dessa hårsnoddar, men eftersom de flesta inte betyder alla måste jag förstås tipsa dig som inte sett dessa innan! De här ”snoddarna” kallas Invisibobble och är formade som gamla telefonsladdar och är tack vare det väldigt skonsamma mot håret. Du behöver inte dra den flera varv för att den ska sitta på plats, grymt om du har tjockt hår och har problem med hålla håret uppe med en snodd. Den lämnar heller inga tofsmärken i håret när du tar ur den.

En av mina tjejkompisar tränar väldigt mycket och har håret uppsatt mycket av den anledningen, så jag tipsade henne om dessa. Hon var lite skeptisk i början men nu kan hon inte tänka sig att använda några andra hårsnoddar. Mina är köpta på en hårsalong men de finns lite överallt och är ganska billiga. Inte skitsnygga kanske, men det är det minsta prolemet. Testa vettja!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/graphic-cat-eyes/