Annons
AnnonsTema vinrött: Youngblood


youngbloannnyoungblofff
Förra veckan ramlade det in lite höstnyheter från Youngblood som är klockrena alternativ till CHIC-galans vinröda tema, och som du kanske minns lovade jag att tipsa om en del vinröda godingar under de två kommande veckorna.

Annons

Den runda lilla burken innehåller ett krämrouge vid namn Luxe. Den ser mörk ut i burken men på huden kan du tona ut den till en lite snällare nyans om du vill det. Den ”låser” in sig väldigt snabbt i huden dock, så du bör jobba med den kvickt. Läppennan Pinot är ganska lik populära Frosted Berry från Make Up Store som försvann ur sortimentet för några år sedan. Spana in den här om du är en av dem som sörjer att Frosted Berry inte går att köpa längre. Jag upplever att Youngbloods läppennor är lite mer krämiga och inte lika torra som andra pennor, något som är skönt för läpparna men mindre bra för hållbareten. Jag gissar att jag kommer bo i den här nyansen resten av året!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/today%c2%b4s-makeup-look-peacock/