Annons
AnnonsThe Body Shop Absinthe hand careNu lanserar The Body Shop en ny uppfriskande serie för händerna. Produkterna innehåller absintextrakt som ska rengöra, tillföra fukt, avlägsna döda hudceller och mjuka upp. Det ingår fyra produkter i serien:

Purifying Hand Wash (95 kr/250ml)
Hand Gel (50 kr/60 ml)
Hand Butter (135 kr/100 ml)
Hand Cream (60 kr/30 ml eller 125 kr/100 ml.

Först och främst tycker jag att den gröna färgen är underbar och bara det gör att jag vill ha produkterna framme så att de syns. Så fina! Jag har klämt och känt på produkterna lite lätt och återkommer med recensioner vid ett senare tillfälle. Hela serien finns ute i butik nu!

English:
The Body Shop has a brand new product range for hands named Absinthe Hand Care. The products are: Purifying Hand Wash, Hand Gel, Hand Butter and Hand Cream. First of all I think that the green shade of the products is absolutely gorgeous! I’ve only tried the products once so far but I will do a full review in a later occasion. Stay tuned!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lush-ocean-salt/