Annons
AnnonsThe Body Shop Absinthe Purifying Hand ButterHär är en av de fyra produkterna som ingår i The Body Shops nya produktserie för händerna: Purifying Hand Butter. Om du vill se samtliga produkter ur serien kan du kika på detta inlägg. Purifying Hand Butter är anpassad för alla hudtyper och ska rengöra, fräscha upp och mjukgöra händerna.

Överlag tycker jag att produkterna i denna serie har en alldeles för stark doft, men Purifying Hand Butter känns mildare i doften än de andra tre produkterna, om inte min näsa lurar mig. Det är en frisk och örtig doft som är unisex och fräsch, men för stark för min del som sagt. Den är väldigt rik och återfuktande och går snabbt in i huden. Jag har torra händer men har inga problem med utslag, men Sanna har skrivit att den har hjälpt mot hennes eksem på händerna så om du har problem med eksem och torra, spruckna händer är detta en produkt som är värd att titta närmare på.

Pris: 135 kr/100 ml
Var? Hos The Body Shops webbshop eller i deras butiker
Köpa igen? Nej. Den är skön för händerna men doften gör att jag inte kommer köpa den igen

English:
There are four products in The Body Shop‘s new hand serie. Today I’m going to show you the Purifying Hand Butter but if you want to see all four products you can check out this blog post. Purifying Hand Butter is suitable for all skintypes and it makes the hands clean, refreshed and soft. It has a fresh a herbal-ish scent which I think is nice, but unfortunately way too heavy for me. The hand butter makes the hands nice and soft and Sanna wrote that it have helped her with her hand eczema, so if you’ve got eczema or very dry hands you should take a closer look on Purifying Hand Butter.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/anastasia-beverly-hills-eyebrow-stencils/