Annons
AnnonsThe Body Shop Aloe Protective Restoring Mask


aloealoe close
En ansiktsmask som jag använt flitigt under februari är The Body Shops Aloe Protective Restoring Mask. Jag brukar använda den på natten och tvätta av den med min rengöring från Emma Hardie på morgonen när jag vaknat. Min hy känns balanserad och inte alls så där stram och trist som annars är vanligt förekommande för min hy, särskild så här års.

MEN, och ja det finns tyvärr ett men med denna fabulösa mask – jag gillar verkligen inte doften på någon av produkterna ur Aloe-serien. Den är mild men….skum. Kan inte riktigt beskriva det bättre än så men när en produkt verkligen funkar och gör sitt jobb är doften helt plötsligt ganska oviktig. Jag brukar applicera masken på kvällen och låta den göra sitt jobb under natten, den ger en lätt klibbig yta men eftersom jag bara ska sova kvittar det. Så trots den knepiga doften älskar jag denna och när den tar slut ska jag helt klart köpa en ny. Tummen upp!

Aloe Protective Restoring Mask kostar 235 kronor för 100 ml.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/budgetvanlig-makeup/