Annons
AnnonsThe Body Shop blogger event


the body shop bloggvisning
Igår kväll bjöd The Body Shop in några av landets skönhetsbloggare till en vårvisning i deras butik på Drottninggatan i Stockholm. De presenterade de kommande nyheterna samtidigt som vi mumsade på snacks och sörplade i oss fruktsmoothies.

Annons

English:
Yesterday The Body Shop arranged an evening event with the beauty bloggers here in sweden. We got to see the news for spring and summer. Scroll down to see more!

tea tree bb cream
Tea Tree Flawless BB Cream (40 ml/150 kr)

Den populära hudvårdsserien Tea Tree har fått en ny kompis i form av en BB Cream som ska motverka orenheter samt jämna ut hudtonen. Tea Tree Flawless BB Cream innehåller Community Fair Trade-producerad tea tree-olja som verkar djuprengörande för huden. Kommer i tre nyanser och landar i butik den 25/4. Priset ligger på schyssta 150 kronor.

English:
The popular skin care collection Tea Tree gets a new friend – a BB Cream! Available in three shades.

body sorbet
Body Sorbet (200 ml/165 kr)

En annan spännande nyhet är Body Sorbet. En svalkande hudlotion som både känns, ser ut och doftar som sorbet! De innehåller aloe vera som verkar lugnande och läkande, ett tips är att ställa in den kylskåpet för att få en extra svalkande effekt i sommar. Body Sorbet kommer att finnas i de fem mest populära dofterna från The Body Shop: Mango, Strawberry, Moringa, Satsuma och Pink Grapefruit. Finns i butik den 25/4.

English:
Another exciting product is the new Body Sorbet, a soothing and cool lotion that contains aloe vera. It has the same texture as a true sorbet and comes in the Body Shop’s five top scents: Mango, Strawberry, Moringa, Satsuma and Pink Grapefruit.

vitamin e
Vitamin E Aqua Boost Sorbet (50 ml/215 kr)

Om du blev intresserad av nya Body Sorbet borde du också gilla nya Vitamin E Aqua Boost Sorbet. En fuktkräm (eller fruktsorbet som The Body Shop vill kalla den) för ansiktet som är fullpackad med fuktgivande ingredienser som shiasmör, sojaolja och vetegroddsolja. Förutom att återfukta ska den även ge en matt yta vilket kan vara bra i sommar när hyn har en tendens att bli lite blankare än vanligt.

English:
Vitamin E Aqua Boost Sorbet is a cream for the face (or should I say sorbet?) packed with moisture. It leaves a matte finish to the skin, which is nice as we walks towards the hot summer.

fotovägg
Gänget på The Body Shop gjorde verkligen allt för att vi skulle få en rolig kväll. De fixade bland annat en fotohörna som vi lekte loss i. Här är Sanna och jag, haha. Jag var tyvärr tvungen att hinna med ett tåg hem till Örebro ganska tidigt och missade en del av visningen, så detta var allt jag hann med. Nu ska jag testa nyheterna här hemma, hojta gärna till om det är någon särskild produkt du vill kika lite närmare på!

English:
The Body Shop did everything the could to make us enjoy the evening, and we really did. Sanna  and I had fun in the photo booth. Haha!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/essie-spring-2014/