Annons
AnnonsThe Body Shop dazzling rocksDazzling rocks från The body shop är mjuka och krämiga puderpärlor som används för att ge lyster åt hyn. Jag använder denna flitigt till vardags med en fluffig pensel som jag duttar i pärlorna, för att sedan svepa över kinder och ögonlock. Enkelt och snabbt! Du kan även applicera produkten över axlar och bröst för lite extra lyster. En riktig multiprodukt minsann!

Dazzling Rocks kostar 245 kronor hos The body shop och nyansen heter Golden copper.

English:
Dazzling rocks from The Body Shop is a products that contains powder pearls, which is used to give your skin a nice glow. I use this product a lot and I apply it with a fluffy brush over my cheeks and eyelids. If you want to give you body some extra glow, apply it over chest and shoulders too!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/fargtema-gront/