Annons
AnnonsThe Body Shop Eau de ToiletteMoringa


Vanilla


Mango


Shea

Här är fler nyheter från The Body Shop! Det kommer åtta nya Eau de Toiletter i dofterna Strawberry, Pink Grapefruit, Moringa, Shea, Vanilla, Coconut, Satsuma och Mango. Jag har fyra av dem och favoriten än så länge är Moringa. Flaskorna rymmer 30 ml, kostar 145 kronor styck och ska finnas i butik nu.

English:
Here’s more news from The Body Shop that now are available in stores! Eight new Eau de Toilettes in Strawberry, Pink Grapefruit, Moringa, Shea, Vanilla, Coconut, Satsuma and Mango. I’ve got four of them and my favorite so far is Moringa.

 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/make-up-store-red-passion/