Annons
AnnonsThe Body Shop Frosted Plum


tbsfflllOm du gillar plommon blir du nog ganska nyfiken på senaste lanseringen från The Body Shop där just plommon står i fokus. Frosted Plum är en kroppsvårdsserie som innehåller gamla godingar som Body Lotion och Body Butter, men även lite nyheter som Bath Fizzers. Doften av plommon är väldigt tydlig men ändå rätt mjuk, hur nu det kan komma sig.

Jag föredrar syrliga eller riktigt blommiga dofter när vi snackar om kroppsvård, så därför är Frosted Plum inget jag kommer kasta mig över direkt även om den förstås är göttig!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/halloween/