Annons
AnnonsThe Body Shop Green


the body shop greentbsgreen
Som du kanske märkt har det varit lite dålig uppdatering här på bloggen de senaste dagarna men nu är jag tillbaka på banan igen. Tänkte visa ett av The Body Shops nya nagellack! Den här gröna godingen fångade mitt intresse snabbt, inte bara på grund av färgen utan hela historien bakom. Det har nämligen samma gröna färg som The Body Shops logga och heter därför The Body Shop Green! Kul tycker jag. Formulan är klockren och täcker på två tunna lager. Här utan topplack.

Annons

English:
Here is one of The Body Shop’s new nail polishes! This one is called The Body Shop Green and has the same green shade as their logotype. Great idea!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/review-anastasia-dip-brow-pomade/