Annons
AnnonsThe Body Shop Honey BronzeHoney Bronze från The Body Shop är en lystergivande olja som ger fukt och näring åt huden. Tidigare har endast en nyans (01) varit tillgänglig, men nu finns den lite ljusare nyansen 02. När man kikar på dem i flaskorna ser de ganska olika ut men skillnaden är ganska liten när de är applicerade på huden. Den nya nyansen har lite större skimmerkorn i sig och är aningen ljusare, men det är inte så mycket mer än så som skiljer dem från varandra. Kort och gott, om du har den ena behöver du inte den andra.

English
honey Bronze from The Body Shop is a nourishing oil for your body that gives a nice glow. There have only been one shade avaiable (01) but now they launch a new one, 02. The truth is that they are very similar on the skin. 02 has bigger shimmer particles and is a tiny bit lighter, but that’s it really. If you have one of them you don’t need both, I think.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/kicks-spray-cleaner-for-makeup-brushes/