Annons
Annons



The Body Shop Shimmer Waves


tbs shimmer wavestbs3tbs1
Shimmer Waves från The Body Shop är en highlighter som funnits i sortimentet ett tag, men nu har de plockat fram en ny färg som jag tänkte visa dig idag! Coral har ganska varma undertoner och är jättefin på en solkysst hy, jag är å andra sidan väldigt ljus och använder den och tycker det fungerar fint. Det är svårt att fånga det fantastiska skimret på bild, men jag tror att den sista bilden funkar. Highlightern är i puderform men är otroligt krämig, det känns som någon slags hybrid mellan puder och kräm. Idag bär jag den både på kinder och ögon. Kostar 265 kronor!

English:
Shimmer Waves from The Body Shop is a highlighter that has been in their range for a while now, but today I have a brand new color to show you! Coral has warm shades of pink and orange and looks fantastic on a sun kissed skin, but I am super pale and it looks great on me aswell. Yay! I’m wearing it on both cheeks and eyes today. It a powder highlighter but almost feels like a cream, it’s so soft and wonderful to work with.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!



ARKIV



Annons




Annons

Laddar http://frida.chic.se/opi-warm-me-up/