Annons
AnnonsThe Body Shop Shower Gel 750 ml


tbs shower gel1
Idag svängde jag förbi The Body Shop för att fylla på mitt lager av deras Shower Gel i Satsuma som råkar vara både min och sambons favorit för tillfället. Nu i reatider och allt såg jag att de säljer de stora flaskorna för 160 kronor istället för 225, så jag slog till på två på en gång. Som bloggare känner jag förstås att jag vill tipsa dig så du också kan shoppa loss om du gillar deras duschgelé precis lika mycket som jag gör!

Annons

Satsuma doftar sötsyrlig apelsin och Pink Grapefruit är ännu syrligare och friskare i doften.

tbs showergel
En jämförelsebild så du kan se storleksskillnaden mellan Shower Gel i 250 ml och 750 ml.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/opi-fifty-shades-of-grey/