Annons
AnnonsThe Body Shop Smoky Poppy


smoky poppyInför alla hjärtans dag lanserar The Body Shop en ny limiterad serie som går under namnet Smoky Poppy, och eftersom den släpptes den här veckan vill jag så klart visa upp den för dig! Förpackningarna är tjusiga i svart och rött och doften påminner mig om gammal klassisk tvål, ganska stark sådan. Ska jag använda dessa produkter blir det till kvällen som en kvällsdoft. The Body Shop själva skriver att detta är deras mest förföriska doftserie någonsin. Jag har inte riktigt alla produkter att visa, men nästan. Scrolla ner för mer info!

Annons

smoky poppy1
Poppy seed scrub 200 ml, 195 kr
En kroppsskrubb som innehåller vallmofrön. Konsistensen är ganska lätt och oljig.

smoky poppy2Eau de Toilette – 30 ml, 155 kr
En kryddig doft av blommor och tränoter.

smoky poppy3Body Butter – 200 ml, 185 kr
Klassikern Body Butter finns självklart med i serien! Rik och återfuktande.

smoky poppy4Bath Bombs – 6 x 50 g, 150 kr
Och kanske den roligare produkten av dem alla måste vara badbomben! Sex stycken följer med i ett rör, bra pris tycker jag. Förutom dessa produkter finns det även en Shower Gel, Body Lotion och en Massage Oil i samma doftserie, men de produkterna har jag inte. Vad tror du, är det något du kommer gå till butikerna och sniffa närmare på?

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/soft-smokey-eyes/