Annons
AnnonsThe Body Shop Special Edition Early-Harvest Raspberry


the body shop raspberry
Titta vilken doftserie som är tillbaka hos The Body Shop över sommaren! Jag älskar hallon och äter det till frukost nästan varje dag, och nu kan jag dofta hallon också. Early-Harvest Raspberry heter serien och har förutom de tidigare produkterna utökats med ett par till.

Annons

English:
The Body Shop’s Raspberry collection has been in their range earlier, but now it’s back as a Special Edition with some new products!

rapsberry
Klassikern Body Butter (185 kr) hänger förstås med som vanligt. Förutom hallon innehåller den chiasmör och kakaosmör som verkar fuktbevarande för huden. Soften är söt, men inte sliskig. Jag gillar!

English:
The rich and creamy Body Butter contains raspberries and community Fair Trade shea butter.

the body shop raspberry00
En nyhet är Body Scrub (195 kr) som både ser ut och doftar som hallonsylt. Jag tycker att den här är lite sötare i doften än de övriga produkterna som är lite syrligare. Den innehåller riktiga hallonkärnor som skrubbar och tar bort döda hudceller effektivt. Jag tycker att burken är otroligt bökig och knepig att använda i duschen, en tub hade varit enklare.

Andra produkter i serien är Shower Gel (85 kr), Body Lotion (155 kr) och Eau de Toilette (155 kr). Läppglanset ingår inte i själva serien men finns i det övriga sortimentet. Hela serien finns i butik nu!

English:
The Body Scrub is new for the season and contains raspberry seeds that exfoliates the skin. I find it difficult to use in the shower, a tube had been easier. The scent is more sweet in comparison to the other products in the collection that are more sour. The other products in the collection: Shower Gel, Body Lotion and Eau de Toilette.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-mint-julip/