Annons
AnnonsThe Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream


tbs
Jag tänkte skriva några rader om The Body Shops nya tillskott i Tea Tree-serien. Flawless BB Cream är särskilt anpassad för oljig och oren hy och ska fräscha upp samt jämna ut hudtonen. Precis som övriga produkter ur serien har den en uppfriskande och kylande känsla vid applicering. Den kommer i tre nyanser: 01, 02 och 03. Jag har testat 01 som är den ljusaste.

Annons

English:
The Body Shop‘s popular skin care range Tea Tree gets a new product! Flawless BB Cream is suitable for oily and acne prone skin. It’s available in three shades: 01, 02 and 03. I’ve tried 01.

the body shop bb cream
Min hudtyp är ganska normal men blir yttorr på vintern. Jag får väldigt sällan finnar men har lite rodnader på kinderna samt en del ringar under ögonen. Till vänster är min hy helt osminkad och till höger har jag applicerat ett tunt lager Flawless BB Cream. Den ger en matt yta vilket är jättebra för dig som har en hy åt det oljigare hållet. Nyansen passar mig oväntat bra, tjoho! Bara det är ett väldigt stort plus då de flesta ljusa basprodukter ser ut som kolasås på mig.

Den stora nackdelen med Flawless BB Cream är själva korken på förpackningen. Hålet är onödigt stort vilket gör att du riskerar att tömma typ halva innehållet om du trycker lite för hårt på tuben, det gjorde jag. Om vi borser från det tycker jag att det här är ett välkommet tillskott i Tea Tree-serien. Du hittar den i butik på  fredag denna vecka och priset är 150 kronor.

English:
My skin type is quite normal, I have some redness om my cheeks and dark cirkles under my eyes but I don’t have problem with spots. I don’t wear any makeup on the left picture (apart from my brows, hehe) and on the right I’ve applied a thin layer of the BB Cream in 01. I’m very fair and the lightest shade looks great on my skin, yay! Big thumbs up for that. It has a matte finish which is grat if your skin is oily. The bad thing about this product is the packaging. The lid is so big and it”s very easy to get way to much product out when you squeeze the tube.

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-contrast/