Annons
AnnonsTips för torra händer


handNu tänkte jag snacka lite om handvård. Rätt tråkigt blogginlägg kanske, men det känns som en bra grej att ta upp nu när kylan sakta men säkert är på gång. Så jag tänkte helt enkelt tipsa om ett gäng produkter som tassarna kan gilla! Jag har missat att skriva med handolja och handskrubb, men det kanske vi kan klämma in en annan gång.

hand11Depend Moisturizing Gel – En återfuktande gel som är berikad med aloe vera och fjällkvanne. Svalkande och skön! Toppen för dig som avskyr en kladdig hinna som vissa handkrämer kan ge, men kanske inte tillräcklig för dig som har riktigt torra händer.

Depend Mud Mask – En lermask som rengör på djupet, riktigt skön för nagelbanden.

The Body Shop Hemp Hand Protector – En handkräm med en stark och örtig doft, om du har svårt för dofter kanske du vill hoppa över denna. Den är otroligt rik men går trots det in i huden väldigt snabbt, ingen fet hinna med andra ord – OM du inte överdoserar vilket är rätt lätt hänt då den är så dryg.

hand1The Body Shop Absinthe Purifying Hand Butter – ett svalkande handsmör med en en antiseptisk effekt och örtig doft. Jag vet att personer med handeksem älskar denna, Sanna till exempel!

Crabtree & Evelyn Hand therapy – handkrämerna från Crabtree & evelyn finns i olika dofter, min favvo är Pomegranate men denna är också najs. Formulan är ganska fet och kan bilda en hinna, så du får applicera i tunna lager.

Domina Elegans Sooting Hand Cream – Min favvo! Otroligt återfuktande och lätt i formulan på samma gång. Doften är ganska mild och passar nog de flesta, jag har min flaska vid handfatet men hade gärna haft en mindre flaska i väskan, denna är tyvärr lite för klumpig för det.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/a-fall-inspired-makeup-look-in-pink/