Annons
AnnonsTips för vintertorr hy


moistDen här kylan verkar ju bestämt sig för att stanna ett tag och då får man skämma bort huden lite extra för att den inte ska bli torr och grinig. Idag tipsar jag om två produkter i lite olika prisklasser, en nattmask och en nattkräm.

Vi börjar med Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask från The Body Shop som är en nattmask som du avslutar din hudvårdsrutin med på kvällen. Så på med serum, ögonkräm och krämer eller vad du nu använder och avsluta med ett tunt lager av masken. Den förseglar och håller inne fukten så att du får en större effekt av hudvården du lagt innan. Väldigt välkommet året runt men speciellt nu när luften är så förbaskat torr. Kostar 325 kronor.

Superdefense Night från Clinique är faktiskt så pass ny att den precis landat på butikshyllorna i landet. Den ska stärka hudens barriär och mjuka upp och återfukta vilket i sin tur ska göra att huden ser allmänt frisk och pigg ut. Prislappen ligger på 530 kronor.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-soft-eyeliner-raspberry-lips/