Annons
AnnonsToday’s look – Retro


classic2classic
Så här ser jag ut idag! På läpparna har jag två höstnyheter, en rosa penna och ett rött stift ovanpå. Min eyeliner från MAC börjar torka ihop, jag har haft den i ungefär ett år nu. Jag är inte ens halvvägs igenom burken vilket känns lite småsurt men den är bra så jag köper nog en ny ändå. När jag är igång och pratar om MAC kan jag även passa på att berätta att de nyligen öppnade en svensk webbshop, här hittar du den.

English:
Here’s my makeup look of the day! I’ve used two new autumn lippies, a pink lip pencil and a red lipstick on top. My Fluidline by MAC starts to dry out, I’ve had it for about a year now. I’m not even half way through it which sucks a bit, but I like the produc so I think I will repurchase.

Used products:
Face
MAC face & Body foundation ”c1”
Illamasqua Skin base (white)
NYX HD concealer wand
Youngblood mineral rice setting powder
Eyebrows
Anastasia brow wiz ”Brunette”
Eyes
MAC Paint pot ”Soft ochre”
MAC Fluidline ”Blacktrack”
Chanel Inimitable mascara
IsaDora inliner kajal ”Satin white”
Lips
IsaDora perfect lip liner ”Fuchisia”
Giorgio Armani Rouge ecstasy ”502”

TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-a-touch-of-yellow/