Annons
AnnonsToday’s makeup look: Ablaze


ablaze99ablaze7ablaze
Idag har jag valt att lägga fokus på läpparna. På ögonlocken har jag endast applicerat ett pressat pigment med massor av skimmer, det är diskret men väldigt fint när man blinkar. Fransarna är nästan helt nakna, de övre fick sig ett lager mascara och de nedre är omålade. Det här är en look som ser väldigt polerad ut utan att vara överspacklad, om du förstår hur jag menar.

Annons

English
Today’s makeup look is all about the lips. I applied a pressed pigment by MAC on my eyelids, neutral but very shimmery. I like this look, it’s polished without being too overdone.

Used products:
Face
NYX HD Concealer wand
Make up store wonder powder ”Sinai”
MAC Blush ”Harmony”
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz”Brunette”
Eyes
Too Faced Shadow Insurance
MAC Pressed Pigment ”Blonde Streak”
Make Up Store eye pencil ”Vanilla”
IsaDora All Day Long Lash mascara
Lips
MAC Lip liner ”Ablaze”

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/essie-mint-candy-apple/