Annons
AnnonsToday’s makeup look: Almost nothing


almost nothing0almost nothing
Nu har vintern anlänt till Örebro. Jag hade några ärenden på stan igår och ville hålla makeupen väldigt enkel med så få produkter som möjligt i det kalla vädret. Jag skippade mascaran helt och gjorde en mjuk fransmarkering istället, det är skönt med nakna fransar ibland. Jag antar att det här är en ganska oinspirerande makeup men du ska ju inte behöva se mig spacklad varje gång, även om det också är väldigt roligt förstås.

Annons

English:
Here’s the makeup look I wore yesterday, natural and winter fresh. Not the most inspiring look I’ve done but still very pretty.

Used products:
Face
Make Up Store Cover All Mix
Oriflame BB-Cream ”Fair”
Lumene Touch Of Radience Powder
NARS Blush ”Orgasm”
Eyes
MAC Fluidline ”Blacktrack”
Eyebrows
MAC Eyeshadow ”Copperplate”
Anastasia Brow Wiz ”Brunette”
Lips
The Body Shop Honeymania Lip Butter

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/fototips/