Annons
AnnonsToday’s makeup look: Amber Lights


kkkllamer lighamber
Den guldiga ögonskuggan Amber Lights från MAC köpte jag i somras (länk till bloginlägget jag skrev då hittar du här) men jag har inte använt den en enda gång sedan dess, jag tycker faktiskt att den är ganska ful. Jag brukar föredra lite kallare guldnyanser men denna är väldigt varm. Med vinröda toner funkar den däremot alldeles utmärkt och ser nästan orange ut.

English:
Amber Lights by MAC is a warm golden eyeshadow that I bought ages ago. I’ve never used it, I find it way to warm for my skin tone but it actually works great together with reds and plums! It’s all about the contrasts.

Used products:
Face
Oriflame BB Cream ”Fair”
NYX HD concealer wand ”Porcelain”
Youngblood mineral rice setting powder
NYX HD Blush ”Diva”
Eyebrows
Anastasia Brow Powder Duo ”Brunette”
Eyes
Too Faced Shadow insurance
MAC eyeshadow ”Amber Lights”
MAC Eyeshadow ”Cranberry”
Sleek Blush ”Pomegranate”
NYX eye pencil ”Eco green”
Bobbi Brown long-wear gel eyeliner
MAC Zoom Lash
Lips
MUS lip pencil ”Gum”

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/opi-no-room-for-the-blues/