Annons
AnnonsToday’s makeup look: Blue liner


blue1blueblue2
Blått är en färg många är ganska rädda för, men om du använder det på det här sättet blir makeupen lite snällare men fortfarande färgstark. Jag började med en kajalpenna för att skapa själva formen och la sedan en blå skugga ovanpå för att förlänga hållbarheten av pennan. Jag älskar min nya hårfärg förresten! Det känns så himla bra att vara mörkhårig igen.

English:
Many people are afraid to use blue colors, but if you apply it as an eyeliner the look gets more subtle but yet colorful. I started by applying a blue pencil to create the shape of my liner and I then added a blue eyeshadow on top.

Used products:
Face
Make up store tinted day cream ”Light”
NYX HD concealer wand ”cw01 Porcelain”
Youngblood Mineral rice setting powder
MAC blush ”Mocha”
Lancôme Blush Highlighter ”Rose Etincelle (in stores in November)
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Brunette”
Eyes
Lumene beauty base eyeshadow primer
Make up store eye pencil ”Ocean breeze”
MAC eyeshadow ”Atlantic blue”
MAC eyeshadow ”Shroom”
MAC eyeshadow ”Plumage”
Lumene Volume Serum Mascara
IsaDora inliner Kajal ”Satin white”
Lips
MAC Lipstick ”Pure Decoration”

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-mocha-blush/