Annons
AnnonsToday’s makeup look: By Madelene


maddeemadde0madde
Idag har min vän Madde gjort min ögonmakeup! Hon är makeupartist och jobbar på Make Up Store här i Örebro, så alla produkter hon använt kommer från dem bortsett från basen, brynen och läpparna som jag lagt själv. Det är så roligt att bli sminkad av Madde, vi har helt olika tekniker och jag lär mig verkligen något nytt varje gång! Om du vill veta vilka produkter hon använt kan du spana in hennes Instagram (maddesmakeup).

English:
My lovely friend and makeup artist Madelene did my eye makeup today! Visit her Instagram @maddesmakeup if you want to check out more of her work.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-swimming/