Annons
AnnonsToday’s makeup look: Contrast


goldgoldi
Gult och lila är en färgkombination som är otroligt snygg men väldigt färgstark. Om du vill skapa samma kontrast kan du blanda guld och plommon istället, som jag gjort här. Inte alls lika knalligt, men grymt snyggt!

Annons

English:
Purple and yellow is one of my favorite color combinations. It is very colorful and bright though, so if you want a softer version you can use gold and plum instead. Here I’ve used the eyeshadows Amber Lights and Sketch by MAC.

Used products:
Face
The Body Shop Tea tree flawless BB Cream ”1”
Youngblood mineral rice setting powder
Eyebrows
Oriflame Brow kit
Eyes
Too Faced shadow insurance
MAC eyeshadow ”Amber lights”
MAC eyeshadow ”Sketch”
Emite eyeshadow ”Dams”
Make up store microshadow ”white”
MAC Zoom lash
Lips
Tinted lip balm

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/opi-a-womans-prague-ative/