Annons
AnnonsToday’s makeup look: Cranberry


cranberry9cranberry10cranberry000
Den här makeupen gjorde jag för ganska länge sedan till en grej som aldrig blev av. Jag insåg precis att jag inte lagt upp den här i bloggen och det vill jag ju göra förstås! Eftersom det var ett tag sedan minns jag inte vilka produkter jag använde, så vi skippar produktlistan idag. Jag är däremot ganska säker på att jag använde både Cranberry och Sketch från MAC.

English:
I did this makeup look ages ago and I haven’t posted it here until today. Sorry! I don’t remember all products that I used, but I’m pretty sure that I used the eyeshadows Cranberry and Sketch by MAC.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/the-body-shop-honeymania/