Annons
AnnonsToday’s makeup look: Graphite GlamSå här har jag sett ut idag! Jag har använt IsaDoras nya Eyephoria-ögonskuggor och de är verkligen hur fina som helst. Superskimriga, krämiga och enkla att jobba med. På läpparna har jag ett läppstift från Chanel som du kan se fler bilder av i inlägget nedan. Jag har även testat en ny foundation som verkar lovande, det kommer ett separat inlägg om den längre fram.

English:
Here’s my makeup look of the day! I’ve used the new Eyephoria eyeshadows from IsaDora and they are totally divine – so creamy and easy to apply. I’m wearing a red lipstick from Chanel that you can see more pictures of on the blog post below. I’ve also tried a new foundation today that feels good, I’m going to write a separate blog post about it later.

Used products:
Face
Dolce&Gabbana Perfect matte liquid foundation ”Classic 60”
NYX HD photogenic concealer wand
MAC eyeshadow ”Nylon”
MAC blush ”Harmony”
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Medium ash”
NYX HD photogenic concealer wand
Eyes
Too Faced shadow insurance
IsaDora Eyephoria ”05 Chrome”
IsaDora Eyephoria  ”15 Graphite Glam”
Bobbi Brown long-wear gel eyeliner
Make Up Store multi lash
Lips
Chanel Rouge Allure ”99 Pirate”

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/chanel-rouge-allure-99-pirate/