Annons
AnnonsToday’s makeup look: High Energy


fridassfrida4eyelookmac
Den 8/10 landar kollektionen Retro Matte hos MAC. Kollektionen fokuserar på matta läppar där åtta läppstift och lika många pennor ingår. Idag bär jag Pro Longwear Lip Pencil i färgen som heter High Energy. En ljuvlig röd med en orange underton. Jag är lite kluven till Prolongwear-pennorna från MAC, de är skitbra just för att de sitter på plats så länge men när de väl börjar släppa från läpparna flagnar färgen bort och blir grynig. Jag föredrar att färgen tonas av jämnt, det är snyggare och mer bekvämt för läpparna. De är dessutom väldigt torra att bära bara som de är, men som du kanske vet har jag inget emot den känslan, jag föredrar den. Om du inte gör det kan du toppa med ett gloss eller stift.

English:
Today I’ve tried one of the lip products from MAC’s Retro Matte collection that contains 16 products – eight matte lipsticks and eight Prolongwear Lip Pencils. High Energy is a bright orange red that I like a lot, but I’m not the biggest fan of the Prolongwear pencils. They last very well on the lips but flakes off rather than fades, and I don’t think that’s flattering. They are very dry on the lips aswell but I like that, if you don’t you can apply a gloss or a cream on top.

Used products:
Face
Max Factor CC cream ”40 fair”
NYX HD concealer wand ”cw01”
Make up store loose powder ”Milk”
Make up store blush ”Must have”
Eyebrows
Anastasia brow wiz ”Brunette”
Eyes
Chanel Illusion D’ombre ”Émmerveillé”
Viva la Diva eye pencil ”Soot”
IsaDora WigWham heavy lashes mascara
Lips
MAC Prolongwear Lip Pencil ”High energy”

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/glyssybox-man-box-3/