Annons
AnnonsTodays makeup look: KhakiHade du en bra midsommarafton igår? Själv ligger jag hemma med en taskig förkylning så jag spenderade dagen hemma i soffan. Förkylning eller ej, smink orkar jag (nästan) alltid med, så här är dagens look! Det fick bli en hy med mycket glow och metalliska ögon med IsaDoras cream mousse eyeshadow i nyansen Khaki.

English:
Here’s my makeup look of the day! I fresh, glowy skin and soft smokey eyes using IsaDora cream mousse eyeshadow in the color Khaki.

Used products:
Face
Lumene beauty base illuminating and smoothing primer
Illamasqua skin base foundation ”White”
MAC mineralize foundation ”NC15”
Youngblood mineral rice setting powder
MUS microshadow ”Muffin”
MAC extra dimension skinfinish ”Superb”
Eyebrows
MAC eyeshadow ”Copperplate”
MAC eyeshadow ”Omega”
Eyes
IsaDora cream mousse eyeshadow ”Khaki”
MAC eyeshadow ”Satin taupe”
MUS microshadow ”muffin”
Ardell Wispies false lashes
Oriflame volume build mascara
NYX slim eye pencil ”Black”
Lips
Viva la diva brush my lips lip gloss ”Clubz”

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/diorskin-nude-rose-powder-001/