Annons
AnnonsToday’s makeup look: Kontrol


kontrol1Kontrolkontrol eyeproducts
Kontrol från Illamasqua är ett lila läppstift med en grå underton, väldigt unikt och förvånansvärt lättburet. Jag vill bo i det! Här har jag valt att kombinera med en guldig eyeliner och ett par lösfransar.

English:
Kontrol by Illamasqua is a purple lipstick with a grey undertone. Very unique and surprisingly wearable. I love it! Here I’ve combined it with a golden eyeliner and a pair of false lashes.

Used products:
Face
MAC Full Coverage Foundation ”W10”
Youngblood Mineral Rice Setting Powder
Illamasqua Blush ”Nymph”
Eyebrows
Anastasia Brow Powder Duo ”Brunette/Dark Brown”
Eyes
Too Faced Shadow Insurance
MAC eyeshadow ”Brule”
Make up store mixing Liquid
IsaDora Eye Glow ”Hazel”
Make up store microshadow ”Bronze”
MAC eyeshadow ”Carbon”
Ardell False eyelashes #116
Chanel Inimitable Mascara
Lips
Illamasqua Lipstick ”Kontrol”

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-peel-off-base-holographic-nails/