Annons
AnnonsToday’s makeup look: Lucky Green


fridaögaöga3
Ikväll har jag varit ute och käkat med min sambo och våra gemensamma kompisar. Jag är vanligtvis en riktig soffpotatis som väldigt sällan går u och roar mig, men idag blev det av! Kom precis hem och tänkte visa upp dagens makeup. Jag sminkade om mig tre (!) gånger innan jag blev nöjd. Först blått, sen lila och till sist grönt som jag känner mig snyggast i.

English:
Here’s my makeup look of the day! I did my eye makeup three (!) times before I liked the result, I ended up with a green look. definately favourite colour of all.

Used products
Face
Oriflame BB cream
NYX HD concealer wand
Youngblood mineral rice setting powder
MAC blush ”Harmony”
Eyebrows
Oriflame eyebrow kit
Eyes
Too Faced shadow insurance
MAC eyeshadow ”Lycky green”
MAC eyeshadow ”Humid”
Emite eyeshadow ”Dams”
Chanel inimitable mascara
Lips
NYX butter gloss ”tiramisu”

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/opi-kermit-me-to-speak/