Annons
AnnonsToday’s makeup look: Maya Diab (Pixiwoo inspired)


frida pixiwoo1frida00frida pixiwoo
Idag har jag inspirerats av denna makeup som Nic från Pixiwoo laddade upp på YouTube nyligen. Anledningen? Jag ska träffa dem idag! Nic och Sam är i Sverige för ett event med Real Techniques och jag har följt dem sedan 2009 och längtat varje dag sedan inbjudan landade hos mig. Wohoo!

English:
Here’s my look of the day! I took inspiration from this makeup look that Nic from Pixiwoo uploaded on YouTube recently. Nic and Sam are here in Sweden for a press event with Real Techniques and I’m invited. I’ve been a subscriber since 2009 so i’m so excited!

Used products
Face
MAC Face & Body Foundation
Make up store Reflex Cover
Rimmel Stay Matte Powder
Eyebrows
Anastasia Brow Powder Duo
Eyes
Too Faced Shadow Insurance
MAC Eyeshadow ”Vanilla”
Mac Eyeshadow ”Charcoal Brown”
Make Up Store Microshadow ”Flamenco”
MAC Fluidline ”Blacktrack”
Chanel Inimitable Mascara
Lips
Make up store lip pencil ”The perfect Pink”

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/opi-icons-of-happiness-coca-cola/