Annons
AnnonsToday’s makeup look: Oldie


humid1humid4 (1)humid2
Idag har jag gjort en sminkning och tanken var att jag skulle lägga upp den här i bloggen, men dagsljuset är riktigt kasst i Örebro idag så bilderna blev inget vidare. Jag visar en gammal favorit som jag gjorde i början av förra året istället! Skuggorna jag använt är Humid och Embark från MAC! Vad roligt att ni vill titta närmare på innehållet i mina nya sminklådor förresten, det dyker upp ett blogginlägg under den kommande veckan.

Annons

English:English:
Today I did a makeup look but wasn’t able to get any good photos of it, so here’s an oldie but goodie I did last year. I used the eyeshadows Humid and Embark by MAC.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/badrumsforvaring/